Çocuklar için bayram erken geldi

İstanbul Bağcılar’da ikamet eden 100 öğrencinin bütün bayram alış verişi Cansuyu Yardımlaşma Derneği tarafından yapıldı.

İstanbul Bağcılar’da ikamet eden 100 öğrencinin bütün bayram alış verişi Cansuyu Yardımlaşma Derneği tarafından yapıldı.  Ayakkabı, gömlek, pantolon, kazak, mont, tişört gibi birçok parçadan oluşan bayram poşetlerinin tesliminde konuşan Cansuyu İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu sadece İstanbul Bağcılar’da değil ülke genelinde birçok bölgede Cansuyu’nun bu dağıtımları yaptığını söyledi.

***

Cansuyu Yardımlaşma Derneği, yaklaşan Kurban bayramı öncesinde bütün Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul Bağcılarda da çocuk yüzleri güldürdü. Bağcılar’da ikamet eden 100 öğrencinin bütün bayram alış verişi Cansuyu tarafından yapıldı. 
 

100 ÖĞRENCİNİN BAYRAMLIKLARI ALINDI

Ayakkabı, gömlek, pantolon, kazak, mont, tişört gibi birçok parçadan oluşan bayram poşetlerinin tesliminde konuşan Cansuyu İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu sadece İstanbul Bağcılar’da değil ülke genelinde birçok bölgede Cansuyu’nun bu dağıtımları yaptığını söyledi. Genelde Ramazan Bayramlarından önce bu tür organizasyonların yapıldığını ve Kurban Bayramlarında akla sadece Kurban kesimi geldiğini ifade eden Kibiroğlu; “Bayram neşedir, tebessümdür, sevinçtir. Bayramlar Allah’ın bize verdiği büyük bir nimet ve biz Kurban ya da Ramazan, fark etmiyor, bu gençlerimizi sevindirmenin peşindeyiz. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile şimdilik bugün burada 100 öğrenci kardeşimizi sevindirmiş oluyoruz ancak bütün Türkiye genelinde bu dağıtımlarımız devam ediyor” dedi. 



 

02-01-2013