İzmirli mağdurların yüzü gülüyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İzmir temsilciliği, İzmirli fakirlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Derneğin İzmir Temsilcisi Ahmet Yorulmaz, geçtiğimiz ay içerisinde 7

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İzmir temsilciliği, İzmirli fakirlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Derneğin İzmir Temsilcisi Ahmet Yorulmaz, geçtiğimiz ay içerisinde 70 ailenin gıda, 38 ailenin giyim ve 10 ailenin de ev eşyası ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade ederek 500 civarında insana ulaştıklarını söyledi.

SURİYELİ MÜLTECİLERE DE YARDIM ELİ UZATILIYOR

Ayrıca Suriye’deki iç çatışmalarda dolayı kaçarak yurdumuza sığınan ve İzmir’e gelen çok sayıdaki Suriyeli Mülteciye de yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Yorulmaz; “Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile elimizden geldiğince mağdur gönülleri ferahlatmaya çalışıyoruz. Gıda yardımlarımız düzenli olarak her ay yapılmaktadır. Ayrıca ihtiyaç sahibi insanlara 6 ayda bir yazlık ve kışlık olmak üzere giyim ve ayakkabı yardımları yapıyoruz. Suriye’den gelip İzmir de ikamet etmekte olan kardeşlerimizin ev eşyası, giyim, ayakkabı ve gıda ihtiyaçlarını da imkanlar ölçüsünce karşılıyoruz. Yetim, su kuyusu ve cami yapımı ile alakalı da çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

05-03-2014