Kamu Başdenetçi̇si̇ Şeref Malkoç’tan Zi̇yaret

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü'yü ziyaret etti.

 

Türkiye Kamu Başdenetçisi (OMBUDSMAN) Şeref Malkoç, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Cansuyu Genel Merkez binasında gerçekleşen ziyarete; Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Kılınç, Cansuyu Genel Başkan Yardımcıları Muhammet Polat ile Murtaza Özkanlı, Derneğin Genel Muhasibi Cemalettin Lafçı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yaşar da katıldı.

 

Görüşmeye Türkiye’nin yaptığı yardımların öneminden bahsederek başlayan Malkoç, devletimizin yardımları ve yardım kuruluşlarımızın desteği ile birçok sıkıntının ve mağduriyetin giderildiğini söyledi. Cansuyu Derneği’nin faaliyetlerini de yakından takip ettiklerini dile getiren Malkoç, yapılan yardım organizasyonları hakkında bilgi aldı.   

 

Genel Başkan Mustafa Köylü ise derneğin çalışmaları hakkında bilgi verip açıklamalarda bulundu. Cansuyu Derneği’nin düzenlediği yardım organizasyonları ile üstlendiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Köylü, son dönemde başta yurt içi yardımları olmak üzere dünyanın dört bir köşesindeki mazlumlara, mağdurlara, muhtaçlara ve yetimlere ulaşarak hayırseverlerle yardıma muhtaçlar arasında gönül köprüleri kurduklarını ifade etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve KDK Genel Sekreteri İbrahim Kılınç’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

05-03-2021