Kapı önünde koli sürprizi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Isparta Temsilciliği, Ramazan ayı yardım çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Yardıma muhtaç insanların evlerinin kapılarına bırakılan y

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Isparta Temsilciliği, Ramazan ayı yardım çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Yardıma muhtaç insanların evlerinin kapılarına bırakılan yardım kolileri hem ihtiyaçları gideriyor, hem de yardım ulaştırılan kişileri mağdur etmiyor.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Isparta Temsilcisi Rafet Yüksel de yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu; “Ramazan ayı nedeniyle yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ramazan bereket ayıdır. Bu ay gıda ağırlıklı yardımlarımız oluyor. Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ortalama ağırlığı 21 kilogram olan ve içerisinde bakliyat bulunan paketler veriyoruz. Bu yardımları da hayırsever vatandaşlarımızın sayesinde yapıyoruz.”

 

İhtiyaç sahiplerini tespit ederken ince eleyip sık dokuduklarını söyleyen Yüksel, “Bizden yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı önce resmi kaynaklardan araştırıyoruz. Herhangi bir engel olmadığını öğrendiğimiz zaman ise mahallelerine giderek, muhtardan, komşularından, bakkaldan bilgi istiyoruz. Daha sonra ise bu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine giderek onları mekânlarında ziyaret ediyoruz ve durumlarını görüyoruz. Daha sonra yönetim olarak istişare edip gereken yardımı yapıyoruz” dedi.

08-07-2015