Kırıkkale Hasan Sağlam Yüksek Öğrenim Yurdundayız

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği maddi imkansızlıklar yüzünden eğitimlerinde büyük sıkıntı yaşayan üniversite öğrencilerine yardım da bulundu.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği maddi imkansızlıklar yüzünden eğitimlerinde büyük sıkıntı yaşayan üniversite öğrencilerine yardım da bulundu. Kırıkkale Hasan Sağlam Yüksek Öğrenim Yurdu'nda kalan 150 yardıma muhtaç öğrenciye ulaşan Cansuyu, başta giyim malzemeleri olmak üzere gıda yardımında bulundu.

Kırıkkale Üniversitesi'ne okuyan ve İlim Yayma Cemiyeti Kırıkkale Hasan Sağlam Yüksek Öğrenim Yurdu'nda ikamet eden 150 yardıma muhtaç öğrencinin yardım talebine cevap Cansuyu'ndan geldi. Yurtta ikamet eden ve yardıma muhtaç olan üniversite öğrencilerine başta giyim olmak üzere, gıda yardımında bulunan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Şube Başkanı Şükrü Gök, Cansuyu olarak yardıma muhtaç olan herkese ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gök, özellikle Anadolu'dan gelen ve üniversite okumak isteyen yardıma muhtaç olan gençlere ulaştıklarını ve bu konuda titizlik gösterdiklerinin altını çizerek, kendilerine ulaşan talepleri imkanları doğrultusunda karşıladıklarını söyledi. Hasan Sağlam Yüksek Öğrenim Yurdu'nda kalan yardıma muhtaç gençlere de yardımda bulunduklarını söyleyen Gök, bu gençlerin gelecekte kendilerine ve ailelerine sonra da topluma yararlı birer birey olmaları için çalıştıklarını söyledi.

02-01-2013