Konya’da 400 Aileye Gıda Kolisi Dağıttık.

Yurtiçindeki muhtaçlara ulaşmaya devam ediyoruz

 

Nerede gerçek bir muhtaç varsa orada olmayı kendisine amaç edinen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yardım faaliyetlerini hem yurt içinde hem de yurt dışında devam ediyor. Yurt dışında su kuyusu projesinden yetim projesine, Külliye açılışlarından sağlık hizmetlerine kadar birçok projede faaliyet gösterirken, yurt içinde de bir çok alanda muhtaçlara ulaşılmaya devam ediliyor.

 

 Son olarak Konya’daki muhtaçlara ulaşan Cansuyu ekipleri, Hayırsever vatandaşlardan aldığı emanetleri titizlikle sahiplerine ulaştırdı. Konya’nın Kulu İlçesi’nde yaşayan 400 aileye içerisinde temel yiyeceklerin olduğu kumanyaları dağıtan ekiplerin, muhtaçlara umut ışığı oldu.

 

Konya’daki yardımlar hakkında konuşan Cansuyu Gönüllüsü Necati Eroğlu Cansuyu Derneği’nin dünyanın birçok bölgesinde olduğu gibi yurtiçindeki muhtaçlara da umut ışığı olduğunu söyledi. Eroğlu: “ Cansuyu Derneğimiz tüm dünya mazlumlarına ulaştığı gibi Türkiye’de muhtaçlara ve mazlumlara ulaşmaya devam ediyor. Bugünde Konya’nın Kulu İlçesi’ndeki muhtaçlara ulaştık. Bu güzel organizasyonlarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.

14-01-2020