Kurban 2017 Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Kurban 2017 Değerlendirme Toplantısı Kızılcahamam’da yapıldı.

 

Mağdur ve mazlum coğrafyalarda geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda kurban kesim organizasyonu yapan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, gidilen ülkelerin değerlendirmesini yapmak üzere Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. ‘Kurban 2017 Değerlendirme Toplantısı’ adı altında yapılan ve üç gün süren toplantılar çerçevesinde kurban kesimlerinin yapıldığı ülkelere giden gruplar tek tek görüş ve önerilerini sundular. Gittikleri ülkelerin analizlerini yapan gönüllüler, raporlarını Cansuyu Derneği Başkanlık Divanı’na takdim ettiler.

 

Toplantıda konuşan Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, dünyanın dört bir yanında kendilerine emanet edilen kurbanları yerindeki mazlum insanlara ulaştırdıklarını dile getirdi. Köylü, “Türkiye’deki Müslümanların dünyadaki mağdur insanların dertlerine ortak olması çok önemlidir. Bunun için bizlere destek veren tüm hayırseverlere ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Toplantının son gününde ise Cansuyu gönüllüleri, Kurban organizasyonu için gittikleri ülkeler hakkında izlenimlerini ve raporlarını paylaştılar. Sunumlar sonrası gönüllülere Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü ile yönetim kurulu üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.

10-10-2017