Kurban bağışı nasıl yapılır?

Kurbanlarını Cansuyu’na bağışlamak isteyen yardımseverler kurban bedellerini banka hesap numaralarına havale yoluyla ya da www.cansuyu.org.tr internet adresinden kredi kartı yolu i

Kurbanlarını Cansuyu’na bağışlamak isteyen yardımseverler kurban bedellerini banka hesap numaralarına havale yoluyla ya da www.cansuyu.org.tr internet adresinden kredi kartı yolu ile de bağışlarını gerçekleştirebiliyorlar.

Ayrıca kurban bağışı yapmak isteyenler kurban bedellerini makbuz karşılığı temsilciliklere elden teslim edebiliyorlar. Kurban bedelini havale ederken adına kurban kesileceklerin ad, soy ad, telefon (tercihen cep telefonu) bilgilerinin banka dekontunun açıklama kısmına yazılması, kurban kesimi yapıldıktan sonra kendilerine mesajla bilgi verilmesi açısından önem arz ediyor.

Hayırseverler, kurban bedellerini Ziraat Bankası, Vakıfbank, Türkiye Finans, Kuveyt Türk  şubelerindeki CANSUYU KURUMSAL TAHSİLAT hesaplarından ve PTT'deki posta çeki hesabına havale yoluyla ya da www.cansuyu.org.tr internet adresinden kredi kartı yolu ile de gerçekleştirebilecek.

Ayrıca isteyenler kurban bedellerini makbuz karşılığı derneğin 22 ildeki temsilciliklerinden elden teslim edebilecek. Derneğin Genel Merkez iletişim numarası şöyle; 0312 285 20 03

2012 YILI KURBAN BEDELLERİ

Afrika: 230 Lira (Somali, Etiyopya, Kenya, Nijer, Mali, Burkina Faso, Çad, Togo, Benin ve Kamerun)

Asya: 250 Lira (Moro, Pakistan, Afganistan, Bangladeş)

Arakan ve Çeçen Kampları: 300 Lira

Filistin Kampları ve Balkanlar: 400 Lira

Türkiye: 500 Lira

Gazze: 600 lira

02-01-2013