Kurban Eğitim Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Cansuyu Derneği Ankara Bankent Öğretmenevi’nde 2018 Kurban Eğitim toplantısını gerçekleştirdi.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Bankent Öğretmenevi’nde 2018 Kurban Eğitim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, Yönetim Kurulu Üyelerinden Muhammet Polat ile Hasan Yaşar, Cansuyu personeli ve Kurban organizasyonunda görev alacak kişiler katıldı.  

 

Kur’an tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Genel Başkan Mustafa Köylü yaptı. Kurban bayramında görev alacak gönüllülerin yapacağı bu çalışmanın ne kadar hayırlı bir iş olduğunu belirten Köylü katılımcılara dikkat etmeleri gereken konularda önerilerde bulundu.

 

Daha sonra Cansuyu Dış ilişkiler Koordinatörlüğü tarafından hangi ülkeye hangi kişilerin gideceği, hangi ülkelerde kaç kişilik ekipler olacağı tek tek açıklandı. Bu sene 28 ülke ve 51 farklı bölgede kurban faaliyeti gerçekleştirecek olan Cansuyu, mazlum ve mağdur coğrafyalara tecrübeli ekip başı, bölgenin dilini bilen tercüman, kameraman ve yardımcı elemandan oluşmak üzere dörder kişi gönderiyor.

 

Ekiplerin belli olmasının ardından tanıtım birimi, dış ilişkiler birimi, basın ve muhasebe birimleri katılımcılara eğitim verdi.  Toplantı Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

29-07-2018