Kuzey Irak İslam Partisi’nden Cansuyu’na Ziyaret

Kuzey Irak İslam Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gazi Said, Cansuyu Derneği’ni ziyaret etti.

 

Kuzey Irak İslam Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gazi Said, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü’yü ziyaret etti. Cansuyu Genel Merkez Binasında gerçekleşen ziyarete Cansuyu Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yaşar ve Gazi Said’in beraberindeki heyette katıldı.

 

Görüşmeye Kuzey Irak ve dünya gündemini değerlendirerek başlayan Said, Cansuyu Derneği’nin de dünyanın dört bir yanındaki yardım faaliyetlerini yakından takip ettiklerini dile getirdi.

 

Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü ise derneğin çalışmaları hakkında bilgi verip açıklamalar yaptı. Köylü; Cansuyu'nun düzenlediği yardım organizasyonları ile üstlendiği sorumluluğu, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade etti. Görüşme, bölgede geliştirip gerçekleştirebileceği yardım faaliyetlerinin istişaresi ile devam etti.  

 

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette, Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Kuzey Irak İslam Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gazi Said ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

25-10-2021