Lütfi Kibiroğlu kabri başında anıldı.

Lütfi Kibiroğlu vefatının 1. sene-i devriyesinde anıldı.

Cansuyu Derneği Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu Ağabeyimiz vefatının birinci sene-i devriyesinde Merkez Efendi Mezarlığında bulunan kabri başında dualarla yad edildi.

 

Cansuyu Derneği İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen programa, Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çelebi, Cansuyu Derneği İstanbul Temsilcisi Sadrettin Karaduman ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şube Başkanı Yunus Genç ile Lütfi Kibiroğlu’nun birçok seveni katıldı.

 

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda kabristandakilere hitap eden Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, “Lütfi Kibiroğlu’nu sevenleri ve kardeşleri olarak burada toplandık. Lütfi ağabeyimiz ömrünü Milli Görüş davası için adamış bu dava uğruna saçlarını ağartmış birisiydi. Kendisini bir sene önce ebedi aleme uğurladık. Bu dava uğruna çalışan ve ömür yolculuğunu tamamlayan birçok büyüğümüz var. Allah onlara Rahmet eylesin. Ölüm en güzel varistir. Cenab-ı Hak bizlere çizdiği yol üzere olmayı nasip etsin” dedi.

 

1999 yerel seçimlerinde Eminönü Belediye Başkanı seçilen Kibiroğlu, 1999-2004 yılları arasında Eminönü’nde efsane hizmetlere imza attı ve adından Efsane Başkan olarak söz ettirdi. 2005 yılında Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kurucu üyesi olan Efsane Başkan o günden bu yana hem Yönetim Kurulu Üyeliği hem de İstanbul temsilciliği görevini yürütmekteydi.

18-10-2018