Mısır halkı katlediliyor.

Milli iradeyi katleden Cunta, şimdi de milleti katlediyor. Tamamen barışçıl, sivil ve silahsız bir şekilde darbeye karşı tepkilerini dile getiren milyonlarca Mısırlıyı karşısına al

Milli iradeyi katleden Cunta, şimdi de milleti katlediyor.

Mısır’da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin bir askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılması ile başlayan olaylar adeta bir iç savaşa doğru gidiyor. Bugün, Nahda ve Rabia Meydanları başta olmak üzere Mısır Ordusu’nun ülke genelinde yaptığı katliamlar nedeniyle yüzlerce Mısırlı hayatını kaybetmiştir.

Serbest seçimlerle halkın iktidara getirdiği Mursi’nin yeniden görevine gelmesi için barışçıl bir şekilde eylem yapan Mısır halkı acımasızca hedef alınmaktadır. Darbeye darbe dahi diyemeyen Batı ise nasıl bir ikiyüzlülük içerisinde olduğunu bir defa daha göstermiştir.

Tamamen barışçıl, sivil ve silahsız bir şekilde darbeye karşı tepkilerini dile getiren milyonlarca Mısırlıyı karşısına alan ve silahsız insanlara karşı hedef gözetmeksizin ateş açanları lanetliyoruz. Kadın, erkek, çocuk demeden Mısırlı halkını yakan, üzerlerine kurşun yağdıran zalimleri lanetliyoruz.

Ramazan ayı boyunca siz hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile Rabia Meydanı başta olmak üzere birçok meydanda her gün binlerce kişiye iftar vermiştik. Şimdi, sizin gönderdiğiniz yardımlarla iftarlarını açıp size dua eden insanlar katlediliyor. Yüzlercesi hayatlarını kaybetti. Gerek derneğimiz ve gerekse hayırsever vatandaşlarımız adına Mısır’daki katliamları ve zalimleri lanetliyoruz.

Biz, Mısır halkının yanındayız; zalimlerin değil.

Hayatlarını kaybeden Mısır halkına Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

 

Cennet Kokusu alıyorum diyen genç, 6 saat sonra şehit oldu.

14-08-2013