Moritanyalı Muhtaçlara Gıda Paketleri Dağıttık

Cansuyu ekibi Moritanya’da binlerce muhtaca gıda paketleri dağıttı.

 

Nerede gerçek bir muhtaç varsa orada olmayı kendisine şiar edinen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yardım faaliyetlerini yoğunlaştırıyor. Hayırsever vatandaşlardan aldığı emanetleri titizlikle muhtaçlara ulaştırırken, onlara umut ışığı oluyor.

 

Cansuyu ekipleri son olarak Batı Afrika Ülkesi olan Moritanya’da gıda dağıtımı gerçekleştirdi. Açlıkla mücadele eden Moritanyalılar için içerisinden pirinçten şekere, çaydan süte kadar temel besin maddeleri olan gıda kolileri dağıtıldı. Başkent Nouakchott’un Arafat ve Toujounine bölgelerinde binlerce muhtaca dağıtılan gıda paketleri, onların 3 aylık gıda ihtiyacını karşılayacak.

 

Bölgedeki yardımlar hakkında konuşan Moritanya Ekip Sorumlusu ve Cansuyu Gönüllüsü Necati Eroğlu Cansuyu Derneği’nin Moritanyalı muhtaçlara umut ışığı olduğunu söyledi. Eroğlu: “ Sierra Leone’deki büyük sünnet organizasyonumuzdan sonra ikinci durağımız Batı Afrika’da bulunan Moritanya oldu.  Moritanya’nın Başkenti Nouakchott’un en fakir bölgeleri olan Arafat ve Toujounine’de binlerce muhtaca temel yiyecek ve içecek maddelerinden oluşan gıda paketlerimizi dağıttık. Partner kuruluşumuz ile beraber hayırsever vatandaşlarımızın emanetlerini muhtaçlara ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yardımlarda katkısı olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

20-12-2019