Muş Hasköy'de 75. Yıl Yatılı İlköğretim Okulu Yalnız Kalmadı

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara şube Başkanı Şükrü Gök, "Yardım talebi Türkiye'nin neresinde gelirse gelsin, eğitime katkı ve yoks

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara şube Başkanı Şükrü Gök, "Yardım talebi Türkiye'nin neresinde gelirse gelsin, eğitime katkı ve yoksul öğrencilere yardım amacıyla bütün öğrencileri yardımda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Çankaya Perihan İnan İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Çalışkan ise yaptığı açıklama, okul öğrencileri ve öğretmenlerinin isteği üzerine doğuda bulunan bir okula yardım kampanyası başlattıklarını söyleri. Bir vatandaşın okula gelerek Muş Hasköy'de bulunan 75. Yıl Yatılı İlköğretim Okulu'ndan kendisine bir elektronik posta geldiğini ve yoksul öğrenciler için yardım istediklerini bildirmesi üzerine bu okula yardımda bulunmaya karar verdiklerini söyledi. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin de yaptıkları bu kampanyaya yardım yapacakları okuldaki bütün öğrencilere ayakkabı yardımı ile destek verdiğini belirten Çalışkan, Cansuyu yöneticileri ile yardımsever bağışçılarına teşekkür etti.

02-01-2013