Pakistan Afganistan Depremzedelerine Yardım

Afganistan'ın Hindukuş bölgesinde bir süre önce meydana gelen deprem nedeniyle Cansuyu Derneği bölgede yardım dağıttı. Türkiyeli hayırseverlerin gönderdiği yardımları ulaştırmak iç

Afganistan'ın Hindukuş bölgesinde bir süre önce meydana gelen deprem nedeniyle Cansuyu Derneği bölgede yardım dağıttı. Türkiyeli hayırseverlerin gönderdiği yardımları ulaştırmak için bölgeye giden Cansuyu ekibi Charsadda, Bunir, Shamsaabad, Talash, Munda gibi bölgelerde binlerce mağdura ulaşarak Anadolu halkının selamlarını ilettiler.

 

Bölgeye giden Cansuyu Derneği Pakistan – Afganistan Yardımları Koordinatörü Bayram Numan Köksal şöyle konuştu; “Bölgede deprem nedeniyle büyük bir insani dram söz konusu. Gıda paketi, kışlık elbise, battaniye gibi paketlerimizi deprem nedeniyle mağduriyet yaşayan kardeşlerimize ilettik. İlk etapta 1000 adet gıda paketi, 1000 adet kışlık giysiler ve ayrıca battaniye, yorgan, yastık gibi acil ihtiyaç malzemelerinin dağıtımını yaptık. Hayırsever kardeşlerimizin bize emanet ettiği bütün emanetleri eksiksiz bir şekilde asıl sahiplerine ulaştırdık. Allah bütün kardeşlerimizden razı olsun.”

24-11-2015