Pakistandan Cansuyu’na ziyaret

Pakistan Hizmet Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Seyyid Muhammed Bilal, Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü’yü makamında ziyaret etti.

Pakistan Hizmet Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Seyyid Muhammed Bilal, Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü’yü makamında ziyaret etti. Pakistanlıların Cansuyu’na müteşekkir olduğunu ifade eden Bilal, 2005 depreminden bu yana afetlerle boğuşan Pakistan’ın Cansuyunu unutmasının mümkün olmadığını söyledi. En son yaşanan sel felaketinde de yardımların hayat kurtardığından bahseden Bilal; “İyi ki varsınız. Sizin varlığınız ve yardımlarınız Pakistandaki kardeşlerinize umud olmaktadır. Yetimlerimiz, yaralılarımız, felaket mağdurlarımızın çoğu sizi tanımakta ve dualar etmektedir. Biz hala pakistanda yara sarmaya devam ediyoruz. Her an gözlerim yine sizi arıyor. Bizi unutmayın. Önümüz kurban. Ve yine sizin yolunuz gözleyen binlerce kardeşiniz olacak.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, dernek faaliyetlerine Pakistan depremiyle başladıklarını hatırlattı. Köylü;” Pakistan ile bizim hukukumuz farklıdır. Milli mücadele döneminde oradaki kardeşlerimizin bize takındığı tavrın yansımasıdır Cansuyu olarak orada bulunmamız. Pakistan yardımlarımız sistematik olarak devam etmektedir. Bu sene kurbanda da halkımızın teveccühü doğrultusunda bayram coşkusunu Pakistanlı kardeşlerimizle paylaşmak isteriz “dedi.

Cansuyu kurban hazırlıklarına da hızlandırarak devam ediyor.

02-01-2013