Pakistan'dan Cansuyu'na ziyaret

Pakistan'da faaliyet gösteren Cemaati İslami Hareketinin Genel Başkan Yardımcısı Dr. Muhammed Kemal , Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin İstanbul Temsilciliğini ziyaret e

Pakistan'da faaliyet gösteren Cemaati İslami Hareketinin Genel Başkan Yardımcısı  Dr. Muhammed Kemal, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin İstanbul Temsilciliğini ziyaret etti. 

 
Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 2. yıldönümü vesilesiyle Ankara'da düzenlenen Uluslararası Sempozyuma katılmak üzere Türkiye'ye gelen Cemaati İslami Hareketinin Genel Başkan Yardımcısı Dr. Kemal , Pakistan dönüşü İstanbul'a uğradı. 

İl Temsilciliğinde Cansuyu Derneği İstanbul İl Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu ve Temsilci Yardımcısı Lokman Taş tarafından karşılanDr. Muhammed,  faydalı çalışmalarından dolayı Cansuyu Yardımlaşma Derneği'ne de teşekkürlerini sundu. 
 
Cansuyu'nun Pakistan'da yaptığı hayırlı çalışmalar nedeniyle teşekkür edenDr. Kemal  ümmet arasında bu tür çalışmaların ve kardeşliğin daha fazla olmasını ümit ettiklerini ifade etti. 

07-03-2013