Ramazan Sofraları Cansuyu İle Bereketlenecek

Bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Cansuyu, tevbe, dua, ibadet , hayır hasenat kısaca ahiret yurdu için bulunmaz bir fırsat olan, manevi hazzın doruğa çıktığı bu

Bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Cansuyu, tevbe, dua, ibadet , hayır hasenat kısaca ahiret yurdu için bulunmaz bir fırsat olan, manevi hazzın doruğa çıktığı bu mübarek ayda  aç açık kalmışlara, fakir ve kimsesizlere, afet ve savaşlar içinde ki mağdur ve mazlumlara, yetimlere, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak onların sıkıntılarını hafifletmek için çalışmalarını 2 ay öncesinden başlattı.

Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da yurt içinde ve yurt dışında gıda dağıtımları ve iftar programları gerçekleştirecek olan Cansuyu, Ramazan'ın bereketini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın gayreti içerisinde çalışmalarına devam ediyor.

Ramazan ayında yurt içinde ve dışında  "Yetimlerin Gülümsemesi, Annelerin Duası İçin Sofranızda Onlara da Yer Açın..." sloganıyla çalışmalarını yürüten Cansuyu, dernek aracılığı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen hayırseverlerin bağışlarını yurt içinde ve yurt dışında yapılacak gıda dağıtımı ve iftar programları ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.  

Dünyanın birçok yerinde gerçekleştirilecek yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını hafifletip yüzlerinin gülmesine vesile olacak olan Cansuyu, bu çerçevede Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde gıda dağıtımı yardımı yapacak.

Pakistan'da sel felaketine maruz kalan kardeşlerimize gıda dağıtımı ile Pakistan Agooş yetimhanesinde bulunan yetimlere iftar, iaşe ve bayramlık dağıtımı, ayrıca Mescid-i Aksa'da iftar programı, Gazze'de gıda ve ihtiyaç maddeleri dağıtımı, yetimlere bayramlık dağıtımı, Çeçen yetimlerine gıda ve bayramlık dağıtımı, Lübnan'da bulunan Filistin kamplarında yaşayan Filistinlilere gıda dağıtımı ve iftar programları, Afrika'nın birçok yerinde gıda dağıtım programları gerçekleştirilecek.

Kumanya bedeli 60 TL
'Veren el' ile 'alan el' arasındaki hayır köprüsü olma vazifesini kurulduğu günden itibaren sürdüren Cansuyu, Ramazan'ın bereketinin muhtaçlarla paylaşılmasına vesile olacak. Ramazan'da bir yetimi sevindirmek, bir muhtacın kalbinde yer etmek isteyen hayırseverler 60 TL olarak belirlenen kumanya bedelini derneğe ulaştırarak ihtiyaç sahiplerinin duasını alacak ve yaşayacakları mutluluğa da ortak olacak.

Bütün bu çalışmalara maddi katkıları ile destek olan hayırseverlere teşekkür eden Cansuyu yetkilileri, tüm Müslümanların Ramazan aylarını kutlayarak, hayırlara vesile olmasını diledi.

02-01-2013