Recai Kutan’dan Cansuyu’na ziyaret

ESAM Genel Başkanı Recai Kutan’dan Cansuyu’na ziyaret

Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanı Recai Kutan, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü’yü ziyaret etti.

 

Cansuyu Genel Merkez binasında gerçekleşen ziyarete; Derneğin Genel Muhasibi Cemalettin Lafçı, Genel Başkan Yardımcıları Hasan Yaşar ve Murtaza Özkanlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Polat, Halil Adıgüzel, Medet Bulut ve ESAM Genel Sekreteri Atik Ağdağ’da katıldı.

 

Görüşmeye Cansuyu Derneği’nin yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerini yakından takip ettiklerini dile getirerek başlayan ESAM Genel Başkanı Recai Kutan; yapılan çalışmalarla ilgili Cansuyu Yönetimi ile istişarelerde bulundu.   

 

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ise Cansuyu Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verip açıklamalar yaptı. Köylü; Cansuyu’nun kurulduğu günden bu yana hayırsever vatandaşlar ile yardıma muhtaç insanlar arasında gönül köprüleri oluşturduğunu, 17 yıldır düzenlediği yardım organizasyonları ile üstlendiği ağır sorumluluğu, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade etti.

 

Ziyaretin sonunda, Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, ESAM Genel Başkanı Recai Kutan’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

15.03.2022