Şehit ve Gaziler Derneği’ne Nezaket Ziyareti

Cansuyu Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir, Yardım Değerlendirme Komisyonu Üyeleri Tahsin Şaşmaz, Ahmet Ayvaz, Bünyamin Tunçbilek ve Abdullah Can ile birlikte; Türkiye Harp

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir, Yardım Değerlendirme Komisyonu Üyeleri Tahsin Şaşmaz, Ahmet Ayvaz, Bünyamin Tunçbilek ve Abdullah Can ile birlikte; Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret sırasında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı dernek ve çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretten memnun olduklarını söyledi. Cansuyu Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir ise; Cansuyu olarak Şehit yakınları ile Gazi ve yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, Şehit ve Gazilerimize minnettarız, dedi. Karşılıklı bilgi alışverişi ve iyi dileklerden sonra çalışmalarında başarılar dilerken, ziyaret sıcak bir havada geçti. 



07-03-2013