Suriyeli Mültecilere Kışlık Yardımı Yapıldı

Cansuyu yardımlaşma derneği Adana Temsilciliği ve Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesi tarafından Adana’ya yerleşen Suriyeli muhacirlere kışlık yakacak, gıda, ev eşyası ve kıyafet

Cansuyu yardımlaşma derneği Adana Temsilciliği ve Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesi tarafından Adana’ya yerleşen Suriyeli muhacirlere kışlık yakacak, gıda, ev eşyası ve kıyafet yardımı yapıldı.

Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Yardımlaşma Derneği Adana Temsilciliği tarafından Suriyeli mülteciler için başlatılan kampanya dahilinde ayni olarak toplanan kışlık yakacak, kıyafet, gıda ve ev eşyaları ihtiyaç sahibi Suriyeli mülteci ailelere dağıtıldı.

Halen devam eden kampanya ile alakalı açıklama yapan Cansuyu Yardımlaşma Derneği Adana Temsilcisi Abdurrahman Alcan; “Yapılan bu yardım kampanyası bir insanlık görevidir. Bu şekilde mağdur olan aileleri tespit edip gerekli müdahaleyi uygun şartlarda yapmaya devam edeceğiz Ayrıca bu tür mağdur ailelere kardeş aile projesi kapsamında sahip çıkmak isteyen duyarlı vatandaşlarımızın da bize destek olduğunu gördük. Bundan dolayı bu tür ailelere ben de kardeş aile olmak isterim diyen kardeşlerimiz bizimle irtibata geçebilirler. Yine bu çalışmada bize en büyük desteği veren Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesine ve emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ettiğimizi bildiririz” dedi. 

Suriyeli Mültecilere Kışlık Yardımı Yapıldı

Suriyeli Mültecilere Kışlık Yardımı Yapıldı

Suriyeli Mültecilere Kışlık Yardımı Yapıldı

17-01-2015