Suriye’ye Cansuyu’ndan yeni yardım konvoyu

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz hafta Suriye’ye gönderdiği 4 tırlık yardım konvoyunun ardından yeni bir yardım konvoyu daha gönderdi.

 

Cansuyu Derneği, geçtiğimiz hafta Suriye’ye gönderdiği 4 tırlık yardım konvoyunun ardından yeni bir yardım konvoyu daha gönderdi. 4 Tırdan oluşan ve “Suriye için bir ekmek bir battaniye kampanyası” kapsamında gönderilen yardımlar Suriye içlerinde dağıtıldı.

***

Cansuyu Derneği, Suriye’de devam eden savaşın yaralarını sarmaya devam ediyor. Büyük katliamların yapıldığı Suriye’de halk başta Türkiye olmak üzere çeşitli komşu ülkelere sığınırken ülke içerisinde kalanlar ise çok kötü şartlar altında yaşıyorlar. Cansuyu Derneği de İdlib ve Hama şehirlerine gönderdiği yardımlarla savaşın yaralarını sarmaya devam ediyor.

Bir ekmeğe muhtaç olan ve savaşın ağır yüzünü gören kardeş Suriye halkına yardım etmeye devam edeceklerini söyleyen Cansuyu Derneğinin Hatay temsilcisi Abdulhadi Bük; “Yardımlarımız gerçekten büyük sıkıntı çeken Suriye halkına ulaştırılıyor. Halkımızın bağışladığı yardımlar direkt muhtaçlara ve mağdurlara dağıtılıyor. Bu noktada hassasiyet gösteren bütün hayırsever halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Son yardım konvoyunu organize eden Cansuyu Derneği Adana Temsilcisi Abdurrahman Alcan ise geçtiğimiz hafta Suriye içlerine gönderdikleri 4 tır un’un ardından şimdi de acil ihtiyaç duyulan yardımlardan oluşan 4 kamyon daha gönderdiklerini ifade ederek; “Kardeşlerimiz için yardımlarımız devam edecek. Biz her zaman Suriye halkının yanındayız” şeklinde konuştu.

Cansuyu Derneği geçtiğimiz hafta da Adana’dan gönderdiği 4 tır un ile Suriye’ye girmiş ve yardım dağıtmıştı. 







07-03-2013