Temel Karamollaoğlu’ndan Cansuyu’na ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan Cansuyu’na ziyaret

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü’yü ziyaret etti. Cansuyu Derneği Genel Merkez binasında gerçekleşen ziyarete; Derneğin Genel Muhasibi Celal Asiltürk, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Özkan, Milli Gazete Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları da katıldı.

 

Görüşmeye ülke ve dünya gündemini değerlendirerek başlayan Karamollaoğlu, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini ve küresel güçlerin hedefi haline getirdiğini belirtti. Cansuyu Derneği’nin faaliyetlerini de yakından takip ettiklerini dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı; yapılan çalışmalarla ilgili Cansuyu Yönetimi ile istişarelerde bulundu.   

 

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ise Cansuyu Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verip açıklamalar yaptı. Köylü; Cansuyu'nun düzenlediği yardım organizasyonları ile üstlendiği sorumluluğu, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade etti.

 

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette, Cansuyu Derneği Yönetimi, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

10-02-2017