Cansuyu Temsilcilerinin Toplantisi Afyon’da Yapıldı

Cansuyu Derneği, temsilciler toplantısı Afyonkarahisar'da yapıldı.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, temsilciler toplantısını Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi.  Derneğin faaliyetleri hakkında genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıya, Genel Başkan Mustafa Köylü, Yönetim kurulu Üyelerinden Lütfi Kibiroğlu ve Cemalettin Lafçı, Genel merkez görevlileri ile il temsilcileri katıldı.

 

 Cansuyu Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Lafçı’nın Kur’an tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Genel Başkan Mustafa Köylü yaptı. Toplantıya, savaş bölgelerindeki sıkıntıların hat safhada olduğunu söyleyerek başlayan Köylü; “Geçen hafta arkadaşlarımızı Myanmar’a gönderdik. İlk kez Arakan’ın içerisine yardımımızı ulaştırdık. Arkadaşlarımız oradaki durumun içler acısı olduğunu ilettiler.” dedi.

 

Konuşmalarına Afrika ülkelerine de değinerek devam eden Cansuyu Genel Başkanı;  5 yıldır Doğu Afrika’da kıtlık ve kuraklığın devam ettiğini söyledi. Cansuyu Derneği olarak “sizi gerçek muhtaçlara ulaştırır” sloganını inanarak ciddi bir şekilde uygulamaya çalıştıklarını ifade eden köylü; “Bu konular gündemimizde yer alıyor. Bu bölgelere yardımlarımızı ulaştırmak zorundayız” dedi.

 

Cansuyu'nun her geçen gün istikrarlı bir şekilde büyüdüğü ve kamuoyunda güvenirliği ile bilindiğine dikkat çeken Köylü, illerden çalışmaları hakkında rapor istedi.  İl il çalışmaların ele alındığı toplantıda, genel merkez çalışanları da kendi birimleri hakkında sunum yapıp bilgi verdiler. 3 gün süren toplantı Genel başkan Mustafa Köylü’nün kapanış konuşması ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

25-04-2017