Türkiye'de 2011 Kurbanlarının Kesimi Tamamladı

Cansuyu 2011 kurban organizasyonunda ekipler kurbanları kesmeye devam ediyor.

Cansuyu 2011 kurban organizasyonunda ekipler kurbanları kesmeye devam ediyor.
Hayırseverlerin gönül rahatlığıyla emanet ettikleri kurbanlarını büyük bir hassasiyetle kesen Cansuyu, etleride muhtaçlara dağıtıyor.
Türkiyede kesilmesi için vekaletleri verilen kurbanların kesimlerini tamamlayan Cansuyu, etlerin dağıtımını da Van’da gerçekleştiriyor. Kesildiği gün soğutmalı araçlarla Van’a sevk edilen etler, depremzedelere bayram sevinci hediye ediyor.
Türkiye kurbanlarının kesimine başkanlık Cansuyu Ankara Temsilcisi Şükrü Gök, depremin yaralarını sarmaya çalışan Van halkıyla kurbanı bölüşmenin ayrı bir önemi olduğunu söyledi. Türkiye için gelen bağışların büyük bir kısmının Van için geldiğini vurgulayan Gök; “Kesimlerimizi Malatyada gerçekleştirdik. Aynı günde Van’a sevkettik. Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz afetin ardından şimdide soğuklarla boğuşuyor. Herkesin onların yanında olmasına ihtiyaçları var. Biz Cansuyu olarak bize emanet edilen yardımların gerçek muhtaçlara ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bundan böylede çalışmaya devam edeceğiz. Bu manada tüm hayırseverlerimize canı gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum. Şunu da bilsinler ki, emanetleri bir bir isimleri okunarak kesildi, ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.” Dedi.


02-01-2013