Türkiye’nin en ücra köşesine 3 saatte ulaşıyoruz

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Coşkun Ceruz, Başkan Yardımcısı Veysel Bahtiyaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Baykal, gazetemiz Yeni Marmara’yı z

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Coşkun Ceruz, Başkan Yardımcısı Veysel Bahtiyaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Baykal, gazetemiz Yeni Marmara’yı ziyarette bulundu. Başkan Coşkun Ceruz, dernekle ilgili şunları söyledi: “Bizim amacımız kendimizi tanıtmak. 10 yıldan beri Türkiye’deyiz. Bursa’da da 8 senedir faaliyetteyiz. 5800 yetimimiz var dünya çapında. Dil, din, ırk ayrımı yapmıyoruz. Kurbanlarımızı kesiyoruz, su kuyularımızı ihtiyacı olanlar için dünyanın birçok bölgesinde faaliyete sokuyoruz. Türkiye’de ise her daim yardımda bulunuyoruz.”

“EN FAZLA 3 SAAT”

Başkan Yardımcısı Veysel Bahtiyaroğlu ise, “Bağışçılarımızın yaptığı bağışların yerlerine gittiğine dair tüm bilgilendirmeyi yapıyoruz. Bizim Türkiye’nin en ücra noktasına ulaşmamız en fazla 3 saat. Vatandaştan aldığımızı yine vatandaşa veriyoruz” dedi.

 

YENİ MARMARA GAZETESİ - BURSA

24-10-2016