Ülkemiz büyük bir badire atlattı

Yardım kuruluşların ve ülkemizin yüzakı olan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, darbe girişimleri nedeniyle ülkemizin büyük bir badire atlattığın

Yardım kuruluşların ve ülkemizin yüzakı olan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, darbe girişimleri nedeniyle ülkemizin büyük bir badire atlattığını ifade etti.

 

Köylü, şöyle konuştu; “Millet idaresinin askıya alınıp bir çetenin yönetime el koyması girişim, milletin devletle beraber hareket etmesiyle defedildi. Büyük bir badire atlatıldı. Bunun için herkese teşekkür ederiz. Hükümet dik durdu, cumhurbaşkanı dik durdu, millet dik durdu ve darbe girişimini defettiler. Ve Türkiye’yi muz cumhuriyeti zanneden şer odaklarına geçit vermediler. Bu bakımdan darbeye karşı çıkanları tebrik ediyorum.  Cansuyu yönetim kurulu olarak her zaman meşru yönetimlerden yana tavır koymaya devam edeceğiz. Darbeyi yapanları da lanetliyoruz.”

 

Öte yandan, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, meydanları dolduran duyarlı halkımıza yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu akşam İstanbul Vatan Caddesi, Kısıklı ve Şehzadebaşı’nda gece 12.00’de yemek ikramında bulunacak. Dernek ayrıca Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde de meydanlarda bu tür ikramlar yapıyor. 

19-07-2016