WAMY Heyetinden Cansuyu´na Plaket

Dünyanın farklı bölgelerinde gençlerin eğitimine yönelik faaliyetler yürüten World Assembly of Muslim Youth kuruluşu temsilcileri Cansuyu İstanbul Temsilciliği'ni ziyaret ederek, L

Dünyanın farklı bölgelerinde gençlerin eğitimine yönelik faaliyetler yürüten World Assembly of Muslim Youth kuruluşu temsilcileri Cansuyu İstanbul Temsilciliği'ni ziyaret ederek, Lütfi Kibiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Merkezi Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde bulunan ve dünyanın her bölgesinde gençlerin eğitimine yönelik çalışmalar yürüten World Assembly of Muslim Youth (WAMY) kuruluşu temsilcileri Cansuyu İstanbul Temsilciliği'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Cansuyu İstanbul İl Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen WAMY heyeti, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Cansuyu'nun çok önemli faaliyetlere imza attığını belirten WAMY heyeti yetkilileri,  çalışmalarından dolayı Kibiroğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Cansuyu İstanbul İl Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu, her zaman mazlum ve mağdurların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, hayırseverlerin bağışları doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

02-01-2013