Yazıcı'dan Cansuyu'na Ziyaret

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’dan Cansuyu’na ziyaret

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Cansuyu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Temsilcisi Sadrettin Karaduman’a nezaket ziyaretinde bulundu. Cansuyu Derneği İstanbul Temsilciliği binasında gerçekleşen ziyarete; Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımları Tuğrul Yalçınkaya ile Selman Yücel ve Derneğin İstanbul Koordinatörü Şenol Düzgün de katıldı.

 

Görüşmeye ülke ve dünya gündemini değerlendirerek başlayan Yazıcı, Cansuyu Derneği’nin faaliyetlerini de yakından takip ettiklerini dile getirerek “ Rahmetli Erbakan Hocamızın talimatı ile kurulan Cansuyu Derneğimiz 16 senedir paylaşma ve yardımlaşma duygusunu mazlum kardeşlerimizle buluşturuyor. Yapılan faaliyetleri biz de yakinen takip ediyoruz” dedi.

 

Cansuyu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul İl Temsilcisi Sadrettin Karaduman ise Cansuyu’nun çalışmaları hakkında bilgi verip açıklamalarda bulundu. Karaduman; Son dönemde dünya üzerindeki sıkıntılar arttı. Özellikle pandemi sonrası ülkemize ve dünyanın mazlum coğrafyalarına yardımlarımızı artırdık. Düzenlediğimiz yardım organizasyonları ile üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir gayretle yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Sadrettin Karaduman, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

11-03-2021