Yeni Akit Gazetesi’ne nezaket ziyareti

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ve İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu, Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nu ziyaret etti.

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü ve İstanbul Temsilcisi Lütfi Kibiroğlu, Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nu ziyaret etti. Karahasanoğlu’na bir plaket takdim eden Cansuyu Derneği Genel Başkanı Köylü, dernek çalışmaları hakkında Karahasanoğlu’nu bilgilendirdi.

Derneğin dünyanın dört bir tarafında yaptığı çalışmaları anlatan Köylü özellikle son dönemde Arakan ve Somali gibi bölgelerde yapılan çalışmalar hakkında da ayrıntılı bilgiler verdi.  Cansuyu Derneği’nin istikrarlı bir şekilde büyüdüğü ve çalışmalarını artırdığını ifade eden Köylü yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yaptıkları çalışmalar hakkında da Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nu bilgilendirdi. Bundan önceki kurban organizasyonlarını eksiksiz bir şekilde tamamladıklarının altını çizen Köylü, bu Kurban’da da emanetlerin gerçek sahiplerine ulaşabilmesi için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini söyledi. Köylü şöyle konuştu; “Dünya Mazlumlarına bigane kalamayan insanlarımız kendisinin bizzat ulaşamayacağı noktalarda bu organizasyonların fonksiyonel olduğunu görüyor. Kendilerinin asla temasa geçemeyeceği insanlar ile bizim kuruluşumuzun temasa geçtiğini ve onlara cansuyu olduğunu görüyor. Bu nedenle getirip Kurban’ını bize teslim ediyor. Cansuyu gerçekten bu konuda titiz hareket ediyor. Belirlediği önceliklere göre kurbanı en zayıf,  en yoksul insanlara ulaştırma çaba içerisinde. Hayırseverler bizim bu çabamızı da görüyorlar. Onun için kurbanlarını gönderiyorlar.”

Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ise, Başkan Köylü’yü çalışmalarından dolayı tebrik etti.  Ziyaretin sonunda Başkan Mustafa Köylü tarafından Mustafa Karahasanoğlu’na Akit’in yaptığı haberlerden ve başarılarından dolayı bir plaket takdim edildi. Karahasanoğlu plaket için teşekkürlerini ifade ederek, Yeni Akit’in yayınlarını hassasiyetle sürdüreceğini vurguladı.

02-01-2013