Dünyanın Dört Bir Yanında Kurulan İftar Sofralarımız

Ramazan deyince ilk akla gelenlerden biridir İFTAR. Özenle kurulur bu sofralar. Akrabalar ve sevdiklerimizle donatırız etrafını. Yanaklarımıza vuran allıkla, biraz mahmurlukla bekl

Ramazan deyince ilk akla gelenlerden biridir İFTAR. Özenle kurulur bu sofralar. Akrabalar ve sevdiklerimizle donatırız etrafını. Yanaklarımıza vuran allıkla, biraz mahmurlukla bekleriz topun atılmasını. Anılası zamanlardır iftar vakitleri.

 Türkiye ve dünyanın dört bir yanında iftar edecek imkanı olmayan binlerce muhtaç bulunmaktadır. Cansuyu onları unutmuyor. Hem ülkemizde hem de başta Gazze, Afrika, Pakistan olmak üzere bir çok ülkede binlerce iftar sofrası kurmayı planlıyor.

 Sizde sofralarınızın şükrü niyetine bu sofralara ortak olabilirsiniz. Bir başka deyişle çok kalabalık sofralarda iftar edebiliriz. Siz evinizde, sizin vesilenizle ise bir çok ülkede aynı anda iftarlar edilebilir. Ne dersiniz?
 Sizde binlerce kişiden oluşacak bu iftar sofralarında bulunmak ister misiniz? Bu sofraların sahibi olabilmek, gülen yüzlere, doyan karınlara vesile olabilmek…
 Bunun için yapmanız gereken şey gayet basit. İşte Cansuyu gönüllülerimizden oluşan kahramanlar takımı yine hazır. Bu ayda yorgunluk bilmeden emanetlerinizi ulaştırmak için hazır bekliyorlar.
Türkiye, Ortadoğu (Filistin-Gazze), Balkanlar ve Kafkasya’da bir kişinin iftar bedeli sadece 10 TL.
Asya ve Afrika içinse bir kişinin iftar bedeli 5 TL’dir.

Binlerce muhtaç insanı iftar sofralarınızda ağırlamaya hazır mısınız?

*Online Bağış İçin Tıklayınız

02-01-2013