AGD Kütahya Kadın Kolları’ndan Yemen'e Yardım

AGD Kütahya Kadın Kolları Yemenli mazlumlar için bir yardım konferansı düzenledi.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yemen yardımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 40 bin Yemenli muhtaca gıda yardımlarında bulunan Cansuyu, bölgedeki faaliyetlerine devam ederken, hayırsever vatandaşların desteği artarak devam ediyor.

 

Anadolu Gençlik Derneği Kütahya Kadın Kolları’da; kıtlık, iç savaş ve hastalıkların pençesinde yardım bekleyen Yemenli mazlum kardeşlerimiz için “YEMEN İÇİN ELİNİ UZAT VAKİT PAYLAŞMA VAKTİ” sloganıyla bir yardım konferansı düzenledi. Programa, konuşmacı olarak Kütahya İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak katıldı. Konuşmaların ardından programa Canlı yayınla katılan Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü yapılan organizasyondan dolayı memnuniyetini dile getirdi ve AGD Kütahya kadın kollarına teşekkür etti.

 

Kahvaltılı olarak organize edilen, sadece çay ve simidin ikram edildiği programda, bilet gelirleri ve toplanan bağışlardan elde edilen 7.690 tl, Yemenli muhtaçlara ulaştırılmak üzere Cansuyu Derneği Ankara Temsilcisi Mehmet Savaş’a teslim edildi. Ayrıca Ecrin isimli küçük öğrenci kardeşimiz de kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Yemen’deki mazlumların acısını dindirmek için Cansuyu Derneği’ne bağışladı.

15-01-2019