Derneğimize Bağışlanan Adak ve Akika Kurbanları Kesildi

Afrika'da kesilmek üzere derneğimize bağışlanan akika ve adak kurbanlarının kesimi toplu olarak gerçekleştirildi. Bağışçılardan gelen 37 hisse adak ve akika kurban etleri Çad ve Ka

Afrika'da kesilmek üzere derneğimize bağışlanan akika ve adak kurbanlarının kesimi toplu olarak gerçekleştirildi. Bağışçılardan gelen 37 hisse adak ve akika kurban etleri Çad ve Kamerun'da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hayırseverlerin bağışladığı adak kurbanlarını düzenli olarak keserek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya devam ediyor.Hayırseverlerin Afrika'da kesilmek üzere derneğimize bağışladıkları 37 hisse akika ve adak kurbanının kesimi toplu olarak yapıldı. Çat ve Kamerun'da İslami usullere uygun olarak kesimi yapılan kurbanlıkların etleri Cad ve Kamerun'da toplam ihtiyaç sahibi 300 aileye dağıtıldı. 
Adak kurban; toplumda kardeşlik, paylaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşatıldığı bir ibadet. Adak kurban bağışlarıyla her ay binlerce ihtiyaç sahibinin evine et giriyor. Hem ihtiyaç sahibinin hem de bağışta bulunanın sofrası bereketleniyor. 
Derneğimize yapılan bağışlarla düzenli olarak adak kurbanlıkları kesilip, dağıtımı yapılıyor. Bir hisse adak kurban bağış bedeli küçükbaş hayvanlar için Türkiye'de 400 TL, Afrika ülkelerinde 300 TL, Filistin'de ise 600 TL'dir.
İsteyen vatandaşlar vakfımıza bir veya birden fazla adak kurbanlık bağışı yapabilirler.

02-01-2013