Bayram Mesajı
Cansuyu depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.
Depremin ilk gününden itibaren bölgede olan cansuyu ekipleri, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yoğun çaba sarfediyor.
7.2'lik depremin vurduğu Van'da yaralar sarılmaya çalışılıyor. Depremin açtığı yaraları sarmak için Cansuyu yola çıktı.
CANSUYU Acil Yardım Ekipleri Van Deprem bölgesind
CANSUYU Van'da 7,2 şiddetinde meydana gelen depremde mağdur olan kardeşlerimizin, yaralarını sarmak ve onlara CANSUYU olmak için CANSUYU ekipleri Van'a hareket etti.
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara Temsilcisi Şükrü Gök, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhanı ziyaret etti.
Polatlı Kaymakamlığı tarafından Sarıoba köyünde kurulan ve 700 ailenin barınmakta olduğu çadır kentte yardım dağıtan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ailelerin ihtiyacı ol
Pakistan Hizmet Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Seyyid Muhammed Bilal, Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylüyü makamında ziyaret etti.
Gazze ziyaretlerinin son ayağı olan yetim buluşması programına katılan Cansuyu heyeti hamisi olduğu yetimlerle bir araya geldi.
Cansuyu Yetim merkezi temel atma töreni gerçekleşti.
Gazzedeki temaslarını sürdüren Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü başkanlığındaki Cansuyu heyeti Başbakan İsmail Heniyye ile görüştü.
Cansuyu genel Başkanı Mustafa Köylü, Cansuyu Dış İlişkiler sorumlusu Şerafettin Mollaoğlu, Cansuyu program sunucusu Bilal Yıldırımdan oluşan heyet, Gazzedeki partner kuruluşu Gaz
Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.